Burg për vrasjen e shqiptarit, nuk e donin për dhëndër

Greqi

vrasje ne focus-1GREQI  – E vrasin shqiptarin sepse nuk e donin për dhëndër në familjen e tyre. Dënimi me burgim të përjetshëm u është dhënë nga Gjykata e Selanikut tre personave për vrasjen 43-vjeçarit shqiptar, në gushtin e kaluar. Siç është verifikuar nga autoritetet e policisë bëhet fjalë për  “Kontrata vdekje”, ku  u  kryhet nga një 49-vjeçar nga Kazakistani, vrasje në emër për grekët nga Gjeorgjia, sepse ata nuk donin shqiptarin të pafat për dhëndër në familjen e tyre. Përveç 49-vjeçarit i dënuar me burgim të përjetshëm, gjykata vendosi të njëjtën vendim edhe për 55-vjeçarin, vjerin e viktimës si nxitës i vrasjes, ndërsa me burgim të përjetshëm u dënua dhe 37-vjeçari, nipi i akuzuarit të parë si bashkëpunëtor.