Coronavirus: Dyshohet roja në burgun Korydallu në Athinë

269

Një shpërthim i mundshëm i koronavirusit në burgjet e Korydallu ka shkaktuar një alarm në Ministrinë e Shëndetësisë dhe në sistemin e burgjeve të vendit, raportojnë mediat vendase. Ky është një skenar makthi ku autoritet nuk dëshirojnë që të ndodh, pasi institucioni i burgut i mbyllur mund të shumohej për të përhapur virusin.

Po ekzaminohet nëse ai ishte infektuar nga një virus i rrezikshëm, i cili besohet se ishte infektuar nga një i afërm i shërbimit të tij në Marinën, në të cilën u regjistrua një rast i tillë.