CORONAVIRUSI : Rama jep urdhrin e posaçëm për farmacitë

273

Kryeministri i vendit Edi Rama mes reagimeve të shumta mbi masat e marra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vendin tonë, u ka kushtuar vëmendje edhe farmacive. Teksa publikon foton Rama shkruan: “Të gjitha farmacitë duhet të sigurohen që të mbajnë distanën nga njëri-tjetri kur njerëzit rrinë në radhë”.

Reagimi  i Ramës

TË GJITHA FARMACITË DUHET TË BËJNË TË NJËJTËN GJË SI KJO FARMACI, SHËRBIM TEK DERA DHE NJERËZIT TË SIGUROHEN QË TË MBAJNË DISTANCËN NGA NJËRI-TJETRI KUR RRINË NË RRADHË!