COVID-19 / Greqi: Vdes nje grua, shkon ne 18 numri i viktimave

238

Një grua e moshuar ka vdekur mbrëmë të ditës së hënë në Spitalin Sotirias në Athinë. Numri i përgjithshëm në këtë vend shkon në 18, midis tyre 14 janë burra dhe 4 janë gra. Gjithashtu numri i te prekurve është në 695, ndërsa rende janë 35 raste të cilët po mbahen me aspirator.