Dergohet në spital shqiptari i akuzuar si kreu “Mafia e Burgjeve”

422

Athinë / I burgosuri Kledian Lekocaj i paditur për përfshirje në  “Mafia e Burgjeve” ndihej i sëmur dhe u transferua në spitalin e burgut Koridallo. Në të njëtin spital spital të burgut në Korydallos është shtruar edhe  avokati Giorgos Antonopoulos, i cili është akuzuar për përfshirje në të ashtuquajturën “mafia e burgjeve”, transmetojne mediat vendase.