Ditmir Bushati merr detyrën e rëndësishme në OSBE

276

Ish Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme Ditmir Bushati caktohet si i dërguar i posacëm I Shqiperisë në OSBE.

Ditmir Bushati do të ketë detyren të delegojë cështje me karakter të përgjithshëm në OSBE.

Ai do të trajtoje problematika të të gjitha fushave.

Caktimi I Bushatit në këtë detyre vjen ne një kohë që vendi ynë ka marrë drejtimin e OSBE vetëm pak ditë më parë.

Bushati pas largimit nga posti I Ministrit nuk ka nguruar të shprehe kritikat e tij për disa cështje te qeverisjes se kesaj mazhorance, ndersa tani Rama i ka besuar serish nje detyre te rendesishme.