Ushtria greke gatuan në Durrës, Ambasadori i Greqisë në Shqipëri: Do të qendrojnë për aq kohë sa të jetë e nevojshme.

373

Tre kuzhinat e lëvizshme të dërguara nga Ushtria Greke në Shqipëri janë instaluar dhe dhe po punojnë ditët e fundit në Marinën Shqiptare.

Ambasadori i Greqisë në Shqipëri, Sofia Filippidou, vizitoi vendin ku përgatiten ushqimet e përditshme dhe falënderoi Forcat e Armatosura për ndihmën e atyre që kanë mbetur pa shtëpi pas tërmetit shkatërrues. Tre kuzhinat e lëvizshme do të vazhdojnë të gatuajnë dhe shpërndarjen e ushqimit në Durrës për aq kohë sa të jetë e nevojshme.