Drejtoresha e Hipotekave urdhëron punonjësit me leje vjetore: Kthehuni në punë

902

Drejtoresha e sapoemëruar e Hipotekave, Blerina Doracaj me anë të një urdhri i kërkon punonjësve të hipotekave të ndalojnë menjëherë lejet vjetore dhe të rikthehen në punë.

Kjo urdhëresë, nuk argumenton aspak arsyen e këtij nxitimi për të detyruar punonjësit të rikthehen në krye të detyrës. E ndërsa urdhëresa të tilla bien krejt ndesh me kodin e punës dhe të drejtat e punonjësve.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: