Dridhje sizmike 4.1 Rihter në Megalopolis

440

Greqi / Një vibrim sizmik i 4.1 madhësisë së shkallës Rihter ka ndodhur pak më parë pranë Megalopolis, Arcadia. Sipas Institutit Gjeodinamik, tërmeti ishte sipërfaqësor me një fokus prej rreth 10 kilometra në jug-jugperëndim të Megalopolis dhe një thellësi fokale prej 11.5 kilometrash. Nuk ka të dhëna për dëme materiale