“Engjëjt Charlie” bashkojnë forcat sërish

Showbiz

Ato rikthehen të tra sërish në ekranin e madh më 7 qershor  të 2019. Sony ka konfirmuar se ajo do të regjistrojë edhe filmi tjetër, megjithatë, ende nuk ka informacion në lidhje me protagonistët.

Filmi do të drejtohet nga Elizabeth Banks duke marrë stafetën nga mcg, që ka drejtuar dy filmat e parë. Aktorja e bukur bëri debutimin e saj regjisorial në vitin 2015 me komedinë “Diçka shumë Pop 2″. Skenari i ri i filmit është shkruar nga David Ompourn, i cili shkroi dhe drejtoi filmin ” e zhdukura» (Vajza në park) në vitin 2007 me Sigkourni Gouiver.

Ëngjëjt e parë,  me pjesëmarrjen e Farrah Fawcett, Kate Jackson dhe Tanya Roberts, që kanë luajtur në serinë televizive të sezonit 1976-1981. Cameron Diaz, Lucy Liu dhe Ntrou Mparimor morën pjesë në dy suksese të mëdha, megjithatë, në serin e njohur të ABC, anuluar pas vetëm katër episodesh, nuk u mirëprit ngrohtësisht nga publiku televizive.