Francë: Nuk ka asnjë provë që GOVID-19 është e lidhur me një laborator kërkimor Whan

258

Franca tha sot se nuk kishte asnjë provë për ndonjë lidhje midis koronës së re dhe punës së qendrës kërkimore P4 në qytetin kinez Wuhan, ku filloi pandemia.

Ne do të dëshironim ta sqarojmë se deri më tani nuk ka prova të vërteta për të konfirmuar informacionin e botuar kohët e fundit në shtypin amerikan, i cili konfirmon lidhjen midis origjinës së Covid-19 dhe punës së laboratorit P4 në Uhan, Kinë”. Tha një zëdhënës për zyrën e Presidentit Francez Emmanuel Macron.