Gjermani: 149 të vdekur dhe 31.554 raste

222

Numri i viktimave të pandemisë coronavirus në Gjermani është rritur me 36 dhe ka arritur në 149 të vdekur.

Numri i viktimave të pandemisë koronavirus në Gjermani u rrit me 36 në 149, me 4,191 të tjerë që u diagnostikuan në vend, dhe numri shkon në 31.554, sipas shifrave të publikuara nga Instituti Robert Koch. .