Gjermani : Mbi 4,500 raste dhe 11 vdekje në 24 orë nga coronavirusi

54

Rastet e koronavirusit në Gjermani janë rritur me 4.559 në 24 orët e fundit në 3.937.106, sipas të dhënave të publikuara të hënën nga Instituti Robert Koch, mbikëqyrës epidemiologjik i vendit, sipas AMPE. Në të njëjtën kohë, vdekjet e 11 pacientëve me COVID-19 kanë rritur numrin e vdekjeve nga pandemia e koronavirusit të ri në vend në 92,140 të vdekur deri më sot.