Gra duke u pozuar për automjetet zjarfikëse

Lifestyle

grate lakuri-1Gjermani / Gra të rrezikshme që kanë ngritur temperaturën për kalendarin e 2016 për llogari të Zjarrifikësit t;  Nurembergut dhe Franconia Epërme, dy rajone në Bavari. Autoritetet përkatëse të Gjermanisë punësojnë gra me formë të hijshme për të pozuar në automjetet e zjarrfikësve, por vetëm pasi kanë hequr nga trupi rrobat e tyre.

gratë laluri-2

Fotot janë të nxehta në dimrin gjerman, siç është publikuar dje në gazetën gjermane «Bild». Gratë lakuriq me tatuazhet veshur këmbë, ndërsa të tjerët janë të veshur … për të fshehur pikat e ndjeshme me të brendshme leopardi.

“Më parë në faqen kryesore të kalendarit pzohesh një atlet, ndërsa në vitet e fundit gjerat kanë ndryshuar, por qëllimi ynë është për të mbledhur më shumë të ardhura. Për të nxitur interesin e popullsisë mashkullore, që mendohet për të dhënë një çehre më tërheqëse në kalendar “, thotë komandanti i zjarrfikësve të Franconia Epërme, Horst Hermann.

Ai shpjegon se, që nga viti 2006, Brigada e Zjarrfikësit kishin vendosur për të dhënë një ton më erotik në kalendar.

“Që nga viti qe ne kemi zbatuar këtë taktikë, të ardhurat tona janë rritur ndjeshëm,” shton ai.

grate lakuriq-3