Greqi: 2,835 raste të reja, 38 vdekje dhe 366 të intubuar

50

Rastet e koronavirusit janë në nivele veçanërisht të larta në vend, pasi 2,835 raste të reja u regjistruan në 24 orët e fundit, nga të cilat 15 u zbuluan pas kontrolleve në portat e hyrjes. Në të njëjtën kohë, numri i të vdekurve është ende tragjik me 38 për 24 orët e fundit, ndërsa numri i intubacioneve u rrit me 30 krahasuar me 24 orët e mëparshme dhe tani arrin në 366.

Në veçanti, sipas një njoftimi nga Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik (EODY), numri i përgjithshëm i rasteve është 72,510, nga të cilat 54.0% janë burra.

Sot janë regjistruar 38 vdekje dhe numri I përgjithshëm është në 1,035 vdekje në Greqi