Greqi: 2,917 raste, 29 vdekje dhe 187 të intubuar në 24 orë

Greqi

Numri i përgjithshëm i rasteve është 49. 807 dhe numri i të vdekurve është 702, nga të cilët 54.5% janë burra.

Më në fund, kemi 29 vdekje të regjistruara më shumë dhe 702 vdekje gjithsej në vend. 275 (39.2%) ishin gra dhe pjesa tjetër ishin burra. Mosha mesatare e bashkëqytetarëve tanë të vdekur ishte 79 vjeç dhe 96.6% kishin disa sëmundje themelore dhe / ose moshën 70 vjeç e lart.