Greqi/ : 35-vjeçari shqiptar tentoi te vjedh dru por vritet me kazmë

290

Ngjarrja ka ndodhur në një kamp të komunitetit romë pas një zënie në Pelasgia Fthiotida.

Media vendase raporton se pas një grindje midis tyre, një burrë 40 vjeçar me origjinë shqiptare vrau bashkëatdhetarin e tij. Dy shqiptarë shqiptarë sulmuan bashkëatdhetarin e tyre 35-vjeçar, duke e akuzuar atë për vjedhje druri dhe janë zënë .Viktima ra i vdekur nga një goditje që mori me kazmë në kokë dhe kjo ka ndodhur përpara syve te familjes së tij.

Policia është duke ndërmarrë hapa për të shmangur çdo hakmarrje.