Greqi, arratisen emigrantët nga kampi

1175

Emigrantët u arratisën në një zonë e veçantë nga kampi Amigdalezë, në afersi të Athinës, në të cilën kishin paraqitur kërkesë për kthim vullnetar, nëpërmjet Organizatës Ndërkombëtare të Migracionit, të cilët ishin në gjendje pritjeje për kthimin në vendet e tyre. Në përgjithësi janë arratisur dhjetë argjentinas dhe tunizianë, ndërsa pesë të tjerë janë arrestuar identifikuar. Nga hetimet doli se arratisja e  emigrantëve nga qendra e grumbullimit në Amigdalezë është kryer në katër të mëngjesit ditën e premte.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: