Greqi /Aksidentohet për vdekje gruaja shqiptare tek shkonte te merrte femijën në shkollë

340

Ngjarrja ka ndodhur sot në Agos Dimitriou në ishullin Zakinthos, kur një gruaja 55 vjeçare po shkonte për te marrë në shkollë fëmijën e saj. Është makina e drejtuar nga nje vendase 30-vjeçare që ka ndrruar drejtimin dhe ka përplasur për vdekjen gruan shqiptare. Pas aksidentit 30 vjeçarja ka braktisur viktimën dhe eshte zhdukur me shpejtësi, por ajo kishte brenda ne makine dhe dy femijet e saj, por me pas policia ka bere te mundur arrestimin e saj