Nje lajmerim qe shokon: Shesin veshkat e tyre jashte pitalit “Laiko”!

Greqi

Greqi /  Ne nje shkolle ne Athine ne rrugen rrugën e Shën Thomas, përballë spitalit “LAIKO”, nje leter ishte  vendosur së bashku me telefonat e dy shitësve te veshkave.

Sipas mediave vendase letra ishte shkruar kater muaj me pare, pasi lista e pritjes për transplantim në Departamentin e Transplantimit dhe Kirurgjisë Nephropathic në Spitalin “Laiko” arrin deri në dy vjet pavarësisht faktit se ajo konsiderohet të jetë transplantimi më i madh i veshkave në Greqi, siguruar nga nga donatorët e gjallë.

Fotoja përshkruan situatën tragjike pasi letra, nga dy njerëz që duan të shesin veshkat e tyre, është mbërthyer në një shkollë në Rrugën e Shën Thomas, përballë LAIKO Gen, së bashku me telefonat e shitësve.