Greqi / Arratisen dy shqiptar nga burgu Kasandra, policia në kërkim prej dy ditësh

398

Dy të burgosurit e Burgjeve Bujqësore të Kassandra Halkidiki kërkojnë Autoritetet.

U arratisën para dy ditësh dhe nuk u paraqitën në numërimin e mëngjesit të së martës, policia i kërkon prej dy ditësh. të dy shqiptarët janë të moshave 31 dhe 33 vjeç dhe kryenin denimin në një burg bujqësor në Kassandra te Halkidikis, pothuajse ishin gjysëm të lirë.

Media vendasee ben te ditur ngjarrjen sot ne mbremje ne oret e vona…

Hetimet e policisë kanë filluar, ndërsa janë vene në dijeni doganat, aeroportet etj.