Greqi/ Arrestohen shtate gra shqiptare per vjedhje dyqanesh dhe supermarketesh

Emigracioni Greqi Kryesore

Pas arrestimit, policia lëshoi identitetin dhe fotografitë e 7 anëtarëve të bandës, të cilët në mënyrë sistematike kanë kryer vjedhje ne veshje e të këpucëve ne dyqanet, sipas Prokurorisë së Athinës.

Veprimi i tyre nuk ishte vetem vjedhja në këpucë dhe rroba, por me të njëjtën metodë ata vodhën ushqime, pije dhe lloje të ndryshme ne supermarkete.

Te arrestuarat jane nga Shqiperia:

Anila Mihal MUKAJ, lindur më 31-3-1964

Majilinda e Remzi DUKA , e lindur më 10-4-1966

Kristina Barzam CACAJ, lindur më 27-6-1970

Rezarta e Barjam PRASTAJ, lindur më 2-4-1981

Athina Hariz BITRI, lindur më 12-5-1955

Gjinovefa Sotir KASHARI , lindur më 31-10-1951

Katerina Spyro SOULIOTI, lindur më 13-1-1962