Greqi /Arrestohen trafikane te qenieve njerezore

717

 

Një ditë më parë, një kontrabandist dhe 48 emigrantë sipas policise besohet se ka kaluar ilegalisht në lumin Evros, dhe me pas u arrestuan në Greqinë Perëndimore.

Emigrantët që mbaheshin peng në një depo të braktisur ishin të gjithë pakistanezët. Trafikanti i dyshuar, gjithashtu i origjinës pakistaneze, mendohet të ketë mbyllur emigrantët deri në shantazh të familjeve të tyre për të zhvatur më shumë para se sa ishte rënë dakord fillimisht.

Theksohet se vetëm një javë më parë, policia greke kishte liruar 50 emigrantë nga një depo pranë Selanikut.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: