Greqi / Bëhet i njohur emri i shqiptarit që akuzohet për vrasjen e studentes

Greqi

Media greke ka bere pak me pare te njohur emrin e nje nga autoret e vrasjes se studentes 21-vjeçare greke. Ai është Aleksander Lushaj, i cili ka pranuar edhe vrasjen e studentes greke, në bashkëpunim me te riun grek-20-vjeçar Manolis Kukuras që jeton ne Lindos në zonën ku u kry vrasja, raporton portali Focus News.

Të dy të rinjtë kishin shkuar në shtëpinë e vajzes dhe e bindën atë të shëtiste në shtëpinë e Manolisit, ku ishin njohur kete vere. Ata e pyetën atë për t’u bashkuar me ta për te bere seks, por ajo refuzoi. Pastaj njëri prej tyre e goditi në kokë.

Një person i tretë mund të ketë dhënë idenë e ngarkimit në furgon dhe të hidhet në det. Kjo është bërë në afërsi të shtëpisë së Manolis Koukouras. Rrobat dhe sendet personale të vajzës u gjetën në pikën ku e hodhën atë. Hetmi vazhdon.