Greqi: Bie në pranaga një 24-vjeçar, kundër të cilit ishte dhënë një urdhër arresti nga Interpoli

344

Dje (21-11-2019) pasdite oficerët e policisë të Departamentit të Sigurisë në Florina, në bashkëpunim me oficerët e Kontrollit të Pasaportave të pikës kufitare Kristallopigi, arrestuan një 24-vjeçar, për shkak se në dëm të tij ishte dhenë një urdhër arresti evropian nga Italia për trafikim të lëndëve narkotike si dhe krijimi i një organizate kriminale për trafikimin e substancave narkotike, operacione që ndodhën nga fundi i nëntorit 2017 deri në fund të janarit 2018 në Itali.

I arrestuari do dërgohet në Prokurorin e Maqedonisë Perëndimore./Astinomiko.gr/