Greqi : Bravo … ! Komuniteti shqiptar në Hania lyen shkollën falas

698

Kur behet fjalë për te tilla raste askush nuk merr mundimin ta bej lajm pasi për ta nuk përbën lajm të zi

Shqiptaret prej vitesh kanë treguar se jane ambasadorë të vertetë me kuptimin e plote te fjalës, edhe pse janë të braktisur nga shteti i tyre, konkretisht për shoqatën shqiptare ne Hania te Kretes, të cilët me inisiativat e tyre po tregojnë se janë të tillë duke fituar respektin e mbare shoqerisë vendase. Pak kohe më parë morren inisiativen për te ndertuar nje urë te shkaterruar, ndërsa sot ata dorëzuan se lyeri falas një shkollë , ku do të mësojnë gjuhen shqipe femijet e tyre. Bëhet fjalë për Gjimnazin nr 1 në Chrysopigi

Nje respekt shkon per Afrim Avdine dhe shoqaten e tij te cilët me veprat e tyre na nderojne dhe ngrene akoma me lart figuren e shqiptarit