Greqi / Tension në burgun Avlona me protagonist shqiptarë dhe afrikanë.

293

Përsëri në të njëtin burg , një grup të dënuarish u përpoq të arrinte tek një tjetër për tu përleshur.

Një ngjarrje që shënohet vetëm tre ditë pas përleshjes së përgjakshme po midis shqiptarve dhe marokeneve. Por sot tensioni mbizotëroi në burgjet e Avlona të Athinës midis të burgosurve nga Afrika e Veriut dhe të burgosurit nga Shqipëria.

Ngjarja ndodhi në një godinë kur një grup i të burgosurve u përpoqën të arrinin te tjetri me qëllim që të përlesheshin. Por ishte ndërhyrja e menjëhershme e gardianeve të cilët kanë qetësuar gjendjen.