Greqi : Dhunë në familje, 15 vjeçarja shqiptare në spital pas rrahjes nga babai i saj

594

Një incident i pazakontë i dhunës në familje ka ndodhur të enjten në Atsalenio të Kretës, me protagonistë në baba 52-vjeçar me origjinë shqiptare dhe vajzën e tij 15-vjeçare. Shkak i kesaj ngjarrje barbare ka qenë mesazhi i ardhur ne telefon e vajzes nga një shok i shkollës.

Babai 52-vjeçar ka gofitur vajzën me të gjitha fuqitë e tij, sepse nuk i pëlqeu ato që shkruante shoku i saj i klasës në celularin e saj, kështu që vajza u dërgua në spital. Por më e keqja eshte se ema e vajzes tentoi te mbulonte te ngjarrjen se si kishte ndodhur, po eshte vajza ajo qe u tregoi policisë te vertetën..

52-vjeçari po mbahet në paraburgim dhe akuzat me të cilat përballet janë për dhunën dhe kercenim në familje, ku diten e hene do te gjykohet nga Gjykata e qytetit Iraklio..