Greqi / Komuniteti Shqiptar pune vullnetare ne zonat e demtuara nga zjarri

1252

Gjashte dite pas tragjedise se rende, komunitetet e emigrantëve ofrojnë punë vullnetare në zonat e goditura nga zjarri, si dhe materiale te ndryshme…

Deri me tani jane 9-te komunitete te ndryshme iu përgjigjën menjëherë Forumit të Imigrantëve Helen për ndihmë.

Ata mblodhën mjete materiale, si dhe do punojne vullnetarisht per rimekembjen e fshatit Mati. Ndermjet tyre edhe komuniteti shqiptar, perfaqesuar nga Federata e Shoqatave Shqiptare.

Komunitetet qe do te punojne vullnetarisht

– Federata e Shoqatave Shqiptare,

– Shoqata e Rinise Greke-Amerikane,

– Organizatat e Kaukazit,

– Komuniteti i emigranteve dhe refugjateve afgane,

– Komunitetet egjiptiane,

– Komuniteti ukrainase,

– Komuniteti nigerian,

– Komuniteti kongolez

– Bashkimi i Punetoreve Palestineze.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: