Greqi / Kryetari i Bashkisë së Athinës ofron 50% të pagës së tij në luftën kundër koronavirusit

304

Duke postuar në mediat sociale, kryetari i bashkisë së Athinës Costas Bakoyannis njoftoi vendimin e tij për të dhuruar 50% të pagës së tij në luftën kundër koronavirusit

Është më së paku që mund të ofroj, gjëja më e madhe është të jemi të gjithë këtu, të bashkojmë forcat tona, aq sa ka kushdo, dhe në fund të fitojë. Të gjithë. Sepse kjo plagë nuk është e tij, e saj apo e tyre. Është e jona ”.