Greqi/ Në pranga një 20 vjeçar shqiptar për pornografinë e fëmijëve nëpërmjet internetit

383

Një 20-vjeçar shqiptar u arrestua nga Prokuroria Elektronike për Krime Elektronike, akuzuar për pornografi dhe përfaqësime pornografike të të miturve, nëpërmjet internetit, raporton portali Zougla.gr

Sipas informatave nga Agjencia e lajmeve Athinë-Maqedoni nga burimet e policisë, 20-vjeçari shtetas shqiptar është përdorues i rrjeteve sociale dhe jeton në Peloponez, mori fotografitë e një 14-vjeçare të gjysmë e zhveshur. Në vazhdim kërkonte fotografi më të ngjashme duke kërcënuar fëmijën që do të ngarkonte ato që kishte në internet

Drejtoria e Hetimeve Elektronike të Krimit, pas një hetimi, zbuloi gjurmët e tij në online të përdoruesit në Peloponez, ndërsa në një studim të kryer në shtëpinë e tij, me ndihmën e oficerëve të policisë lokale, u gjetën dhjetëra fotografi dhe video të vajzave të zhveshura dhe gjysmë të zhveshura, ndër të cilat dhe fotografitë e 14 vjeçares.

Materialet e konfiskuara do të dërgohen në Drejtorinë e Hetimeve Kriminale për një test laboratorik, ndërsa 20-vjeçari, me dosjen e çështjes që është ngritur kundër tij, është dërguar në Prokurorinë e duhur dhe i është referuar hetuesit për hetimin kryesor.