Greqi: Në pranga një shqiptare gjatë përpjekjes për t’u arratisur, arrestohet në kufi.

143

34-vjeçarja me origjinë shqiptare po përpiqej të arratisej nga Greqia për në Shqipëri me letra të fallsifikuara, por u arrestua në Florina të hënën pasdite nga policia e sigurisë dhe Departamenti i Kontrollit të Pasaportave Kakavia, e cila u përpoq të arratisej në atdheun e saj, ndërsa një urdhër arresti ishte lëshuar kundër saj, lëshuar nga hetuesia e qytetit të Patres, shkruan “Proto Thema”

34-vjeçarja akuzohet për falsifikim me përdorim të vazhdueshëm dhe për nxitje të vazhdueshme të dëshmive të rreme, u arrestua dhe është dërguar prokurorit të Gjykatës së Shkallës së Parë të Florinës, i cili urdhëroi që ajo të transferohej në Patras për tu përgjigjur akuzave ndaj saj.