Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit: Gjysma e shtepive nuk jane te banueshme

Greqi

Greqi / Numri i përgjithshëm i autopsieve te shtepive ishte 3.505, nga të cilat 269 u kontrolluan dje të premten më 27 korrik, 747 të enjten, 1.740 të mërkurën dhe 749 të tjerë të martën.

Të dhënat tregojnë se 1665 shtëpi nuk janë të banueshme (921 të kuqe dhe 744 të verdhë), ndërsa 1671 janë të banueshme, rreth gjysma e tyre janë të imunizuar ndaj zjarrit vdekjeprurës. Megjithatë, nuk janë vetëm shtëpi, por edhe zona të tjera që janë dëmtuar.