Luksemburg: Kryeministri i me Covid shtrohet në spital, kishte marrë dozën e parë

100

Kryeministri i Luksemburgut, Xavier Bethel, i cili ishte pozitiv për koronavirusin, u shtrua në spital një javë më parë.

Sipas një artikulli në gazetën La Libre, ai do t’i nënshtrohet testeve shtesë dhe do të qëndrojë për ndjekje për të paktën 24 orë të tjera.

Duhet të theksohet se Xavier Bethel mori dozën e parë të vaksinës së koronavirusit më 6 maj.