Greqi/ Përleshje në burg midis shqiptarve dhe pakistanezëve, tre të plagosur

287

Athinë/ Informacioni i parë i referohet tre të plagosurve. Raportohet se, grupe shqiptarësh, pakistanezë dhe nacionalitete të tjera kanë përdorur thika dhe sende të tjera të mprehta janë përleshur sot, ndoshta për çështje të trafikut të drogës.

Sipas raporteve paraprake, ka disa të plagosur, tre prej tyre seriozisht, të cilët janë transferuar në një spital të Athinës.

Forcat e policisë, MAT dhe rojet e burgut po nxitojnë në burgjet e Avlona. Vlen të përmendet se në vitet e fundit ka pasur të paktën 4-5 përleshje në burg dhe arratisjet e të burgosurve. theksohet se ne ketë burg kane gjetur vdekjen edhe dy shqiptarë 19-vjeçarë.