Greqi, shkon ne 22 numri i të vdekurve, dyshohet për një emigrant

960

Sot ne orën 9-të të mëngjesit është gjetur edhe nje trup tjetër që çon numrin në 22 në Mandrëa të Atikës,pas dy jave kerkimesh të njëpasnjëshme.

Ekipet e shpëtimit kanë tentuar të gjejnë personin e fundit të zhdukur nga ata që ishin përfshirë në listën zyrtare për një javë. Operacioni është në zhvillim, ende nuk dihet nëse ky trup që është zbuluar i takon ose jo këtij personi të zhdukur.

Vërehet se shqetësimet janë shprehur edhe për njerëzit e tjerë të vdekur që janë emigrantë dhe zhdukja e të cilëve nuk është raportuar nga askush. Prandaj, njoftimi zyrtar i autoriteteve që marrin pjesë në këtë operacion pritet të konfirmojë ose të mohojë nëse kjo kufomë i përket personit të zhdukur, ku deri tani zyrtarisht kerkohet trupi i një 70-vjeçari

Njoftim nga policia greke (EL.AS)

Një person i vdekur u gjurmua dhe u gjet në afërsi të depove të komunës së Mandrës.

1.064 ndërtesa janë testuar

Sipas Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, komuna Mandra janë kryer 1,470 autopsi në total dhe 1064 nga ndërtesat audituara prekur dhe kërkojnë kompensim. Në mënyrë të veçantë, janë 794 banesa, 126 godina biznese, 8 ndërtesa publike dhe 136 depo nëntokësore.

Lidhur me Bashkinë e Megaros  dhe në Bashkinë Nea Peramos u kryen një total prej 470 autopsi. 448 e ndërtesave të prekur dhe kërkojnë kompensim, nga të cilat 281 shtëpi, 38 hapësira biznesi 6 ndërtesa publike dhe 123 depo nëntokësore.

 

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: