Greqi / Nuk kanë ngrohje, rebelohen refugjatët dhe bllokojnë rrugët

580

Sipas policisë, rreth 40 refugjatë, të cilët u larguan nga qendra e refugjatëve në Selanik dhe rreth 13:00, kanë bllokuar rrugën në Symahiki, duke vendosur goma në shenjë proteste për përmisimin e kushteve të jetesës dhe pikërisht për ngrohje në Qendrën e Mikpritjes.

Protestat janë bërë nga refugjatët që banojnë në Strukturën e Mikpritjes Diavata, në kampin ish ushtarak në Anagnostopoulou në Selanik. Sipas policisë, rreth 40 vetë pas orës 13:00, kanëbllokuar rrugën duke vendosur goma në shenjë proteste për ngrohje në Qendrën e Mikpritjes.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: