Greqi / Transportonte drogë me makinë, arrestohet shqiptari 19-vjeçar

Greqi

Thesprotia / Një trafikant shqiptar i moshes 19-vjecare eshte arrestuar javen e shkuar, pas nje operacioni të koordinuar policor në Departamentin e Policisë Igoumenitsa të Departamentit të Zbatimit të Drogës në Sagiada.

Në kontekstin e bashkëpunimit ndërkufitar me Autoritetet Shqiptare dhe pas një vlerësimi të informacionit dhe të dhënave, policia është e vendosur për inspektimin e makines, drejtuar nga shqiptari 19-vjeçar, ku ju gjeten 26 qese te paketuara te kanabisit te paperpunuar me nje peshe 17 kg.

Në total u konfiskuan:

– Kanabis  pesha e përgjithshme (17) kg dhe (474) gram,

– Makina e 19-vjeçarit, si një mjet për transportimin e drogës,

– Shuma prej (600) euro,

– Dy telefona celularë.FacebookTwitterEmailMore

Personi i arrestuar eshte derguar në Prokurorinë e Thesprotisë së Plamenomiliski, ndërsa hetimi paraprak kryhet nga Divizioni i Sigurisë së Igoumenitsa.