Greqia në ankth nga gripi, dyfishuar numri i viktimave ne krahasim me të vitit të kaluar

462

Është dyfishuar numri i viktimave në krahasim me vitin e kaluar të regjistruar deri më tani (tetor deri në fund të shkurtit) në periudhën 2017-2018. Në veçanti, 107 pacientë u shtruan në spital vitin e kaluar dhe 42 vdiqën, ndërsa në 2016 numri i vdekjeve u regjistrua në 108 dhe 276 pacientë u shtruan në spital.

Në të vërtetë, të enjten e kaluar ajo u njoftua nga HCDCP se 17 persona vdiqën nga virusi brenda një jave, duke shkarkuar numrin e përgjithshëm të vdekjeve në 91 deri tani.