Greqia nga zjarri ne zjarr, ne flake Hania ne Krete

Greqi

Nje zjarr tjeter ka  shperthyer sot pasdite rreth  ores 14.00  ne zonen Vamos te Bashikse Apokoronas ne Hani ate Kretes, ku flakët po perballen 35 zjarrfikës, 16 automjete, si dhe dy helikopterë. Kushtet atmosferike që mbizotërojnë me erërat e forta pengojnë përpjekjet e zjarrfikësve për të kontrolluar flakët.