Greqia për 9-mujorin e 2018 ka dëbuar 5.163 shqiptar, gjithashtu edhe 486 për shtatorin

667

Focus  news / Nga burimet e Policise se Pergjithshme te Greqisë mësohet se për 9-mujorin e 2018 jane debuar 5.165 shqiptarë. Keto debime jane bere në kontekstin e planifikimit operativ për të trajtuar imigracionin e parregullt.  Në dem të këtyre shtetasve të vendeve të treta, jane vendimet për kthim dhe deportim lëshuar për hyrje të paligjshme në Greqi nga Shërbimet Policore Greke.

Për muaji shtator policia greke ka dëbuar 486 emigrante shqiptarë për hzrrje të paligjshme.

Dëbimet sipas muajve:

Janar       628

Shkurt     648

Mars       668

Prill         745

Maj        738

Qershor 463

Korrik    412

Shtator  486

Ne total : 5.165

Që nga fillimi i vitit janë dëbuar gjithsej 9,831 persona. Si gjithnje numri më i madh i kthimeve ishte për Shqipërinë me 5.165 shqiptarë, kjo për 9-mujorin e 2018

 

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: