Jennifer Lopez në zi për humbjen e ish-burrit të saj

267

Jennifer Lopez kishte qenë me të për 11 vjet para se të bëhej e famshme. U bën çift në 1984, kur ata ishte 16 vjeç dhe u divorcuan në 1995.

Jennifer Lopez ka kaluar kohë të vështira që kur la ish-partnerin e saj vetëm 51 vjeç. Ky është David Cruise i cili vdiq pas një sëmundje kardiake. Ajo ka jetuar me David Cruise për 11 vjet nga 1984 në 1995. Ish e dashuri i Jennifer Lopez ndërroi jetë të Shtunën e kaluar në Spitalin Mount Sinai West në Manhattan.