Greqi: Vdes edhe një i moshuar, shkon ne 21 numri i viktimave nga COVID-19

184

Një i moshuar ka vdekur sot sipas një njoftimi zyrtar të spitalit në qytetin e Xanthit ku ai ishte shtruar për mjekim, duke e çuar numrin e përgjithshëm në 21 të vdekur nga coronavirusi.

Tetë raste të konfirmuara të koronavirusit janë regjistruar në Xanthi, katër në qytet, tre në zonën malore dhe një në Diomedia.

Vdekja e parë ka ngjallur shqetësim të gjerë në mesin e banorëve pasi kohët e fundit ka filluar një debat publik në zonë në lidhje me banorët e Xanthi që kthehen nga jashtë dhe shuma është e informuar mirë për aplikimin e karantinës.