Papandreou: Pozitiv vendimi mbi bisedimet e pranimit me Maqedoninë Veriore dhe Shqipërisë.

231

Ish kryeministri George Papandreou karakterizon vendimin e BE për të filluar bisedimet e pranimit me Maqedoninë Veriore dhe Shqipërinë si një sinjal pozitiv.

Postimi i ish-kryeministrit në Twitter

Z. Papandreou komentoi në Twitter: “Pas shumë vonesave, Bashkimi Evropian ka dhënë dritën e gjelbër për bisedimet para pranimit me Maqedoninë Veriore dhe Shqipërinë. Një mesazh pozitiv është i nevojshëm në këto kohë të vështira ”.