Kamenos: Do largohem nga qeveria nëse vjen marrëveshja për Maqedoninë ne Parlament

478

Tërheqja nga qeveria nëse marrëveshja maqedonase vjen në parlament, njoftoi Panos Kammenos. Ministri i Mbrojtjes Kombëtare dhe kreu i ANEL, në Këshillin Kombëtar të partisë, theksuan se nëse marrëveshja për Shkupin do të vijë në Parlament, ai do të largohet nga qeveria.

Idetë janë si gozhdat: Për sa kohë që goditni, ne do të jemi më të fortë. Për ne çështja e emrit nuk është e negociueshme. Dhe më në fund dhe më në fund, njerëzit grekë na votuan për të mirën e nevojshme. Pra, kur të vijë koha dhe nëse vjen koha, ne do te terhiqemi nga qeveria “, tha Kammenos.