Kancelarja Angela Merkel ka festuar sot 61-vjetorin e saj!

Bota

merkel ne focusBerlin – Sot në mëngjes ka festuar ditlindjen vetëm për pak kohë me burrin e saj 66-vjeçar Joachim Sauer. Më pas Kancelarja ka shkuar gjithashtu për ta festuar ditlindjen e saj në Parlament, ku ka folur edhe për gjëndjen kritike, si dhe për mbështetjen e Greqisë me anën e paketës ndihmë. Angela Merkel është duartrokit kur ajo është ngjitur për të marrë fjalën, më  parë Presidenti i Dhomës e përshëndeti për ditlindjen e saj …