Korfuz: Policia greke në gjurmët e autorëve të vrasjes 63-vjeçarit shqiptar

Greqi

63-vjeçari shqiptar u gjet i vdekur të hënën në mëngjes me plagë të gjuetisë. Autoritetet kanë bërë arrestime dhe kanë vënë në pyetje njerëz të veçantë si të dyshuar, shkruan në portalin e saj e përditshmja “Proto Thema”

Fundi i fijeve që do t’i çojë në vrasësin e 63-vjeçarit shqiptar, i cili u gjet i vdekur të hënën në mëngjes në një zonë të largët të Korfuzit me plagë nga një armë gjahu, duket se është gjetur nga policia e sigurisë.

Ata tashmë janë arrestuar si të dyshuar nga të afërmit e viktimës, që kishin deklaruar zhdukjen e tij pasi nuk ishte kthyer në shtëpinë e tij që nga mëngjesi i së dielës se kaluar. Portali Proto Thena thekson se ai në jetë ishte një person i qetë dhe i zellshëm që nuk kishte bere fjalë me askënd.

Trupi i njeriut të pafat e kishte gjetur kalimtarë duke zbritur në rrugën nga rajoni i Dragotinit deri në Sparteraa, ku jetonte përgjithmonë. Eshtë vërejtur së pari, ai kishte qëlluar të paktën dy të shtëna nga një armë gjahu dhe madje edhe në një distancë të shkurtër. Megjithatë, më shumë do të zbulohet nga ekzaminimi mjeko-ligjor që do të bëhet sot.