Greqi / Gjenden tre trupa të coptuar emigrantësh në rrugë hekurudhore!

Greqi

Pamje tmerri u panë nga udhëtarët e trenit në linjën hekurudhore në Komotini, ku tre trupa ishin prere dhe coptuar. Ata që kishin vdekur tragjikisht natën e kaluar dhe, sipas informacionit të parë, ishin emigrantë, shkruan gazeta “Patratora” Trupat u zbuluan nga udhëtarët e trenit këtë mëngjes në zonen e Filaka Rodopi. Sipas policisë, njerëzit janë aksidentuar për vdekje natën e kaluar nga treni drejtimin e Selanikut-Aleksandropolis.