Kosova e Shqipëria nga 1 janari 2018, qytetarët do të punojnë në Gjermani pa pasaportë të BE-së, ja detajet

2036

Urime Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, nga 1 janari 2018 Qytetarët do të punojnë në Gjermani pa pasaportë të BE-së, ja detajet….

Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosoves, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 1 janari 2018 do të munden të punojnë legalisht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së, ky informacion është shpallur zyrtarisht nga Merekl ku thot se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së, mos e humbisni këtë rast aplikimi është shumë thjesht,
shtypni rekklamen posht dhe ju hapen detajet për aplikim, suksese..
Këtë e pëlqejnë %d blogues: