Krijesë misterioze gjendet në Amazon (Video)

Kuriozitete

zbulimi ne focus-1Bota është plot me krijesa misterioze dhe e mbushur nga shumëmite. Video do të çojë në pyllin e madh Amazon, ku një burrë vendas ka gjetur këtë krijesë misterioze në pyll. Në shikim të parë kjo nuk duket krijesë tokësore, më shumë duket si një krijesë nga një planeti tjetër, edhe pse asgjë nuk mund të përjashtohet, pasi ajo mund të jetë edhe ndonjë vepër e falsifikuar

Shikoni videon dhe konkluzionet tuajat…